Cum se face un Audi în 90 de secunde, cu 33.000 de angajaţi

Ingolstadt este casa producătorului german de automobile, locul în care se găsesc cea mai mare fabrică a grupului, muzeul Audi şi un showroom uriaş. La Ingolstadt, un orăşel german cu circa 120.000 de locuitori, poate cel mai interesant lucru pe care îl observă un trecător neavizat este faptul că se poate ajunge repede în München.

170 afișări
Imaginea articolului Cum se face un Audi în 90 de secunde, cu 33.000 de angajaţi

Cum se face un Audi în 90 de secunde, cu 33.000 de angajaţi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Indiciile că ar fi şi altceva în oraş apar însă când pe străzile curate, cu trafic nemţesc şi cuminte, privirea se întoarce după bestiile pe patru roţi care au cucerit potolita aşe­za­re: un Audi, două Audi, multe Audi.

Nu este un asediu propriu-zis al cailor putere şi nici ceva ieşit din comun pentru că Ingolstadt este casa producătorului german de automobile, locul în care se găsesc cea mai mare fabrică a grupului, muzeul Audi şi un showroom uriaş. Este de la sine înţeles că aproape toată lumea din Ingolstadt este legată într-un fel sau altul de Audi, compania fiind de alfel cel mai mare angajator local.

"Oraşul are cam 120.000 de locuitori, iar Audi este cel mai mare angajator. Nici nu ştiu sincer care este cel de-al doilea angajator. Dincolo de oamenii care locuiesc şi trăiesc aici sunt mulţi care fac naveta, aşa cum sunt şi eu", ne-a explicat o angajată a Audi, care ne-a arătat pe scurt ce înseamnă fabrica.

În linii mari, Audi în Ingolstadt reprezintă 33.000 de locuri de muncă, dintre care 6.000 sunt doar ingineri, 2.500 de maşini pe zi, patru modele, toate răspândite pe 2,2 milioane de metri pătraţi. "În fiecare săptămână distrugem aici o maşină Audi pentru teste. Pentru a crea un model durează în medie 2-3 ani", ne-a mai explicat reprezentanta Audi.

Citeşte mai multe despre fabricarea Audi pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici