Cum se prezintă turnurile Monaco din Berceni: 304 apartamente şi 42 de familii

O serie de ansambluri rezidenţiale din Bucureşti au în continuare sute de apartamente disponibile, ca urmare a finalizării proiectelor în plină criză, astfel că în cele două blocuri Monaco Towers din Berceni s-au mutat până în prezent doar 42 de familii, în condiţiile în care firma cu acţionariat libanez Marble House a construit 304 apartamente.

1032 afișări
Imaginea articolului Cum se prezintă turnurile Monaco din Berceni: 304 apartamente şi 42 de familii

Cum se prezintă turnurile Monaco din Berceni: 304 apartamente şi 42 de familii

Directorul de vânzări al proiectului, o investiţie de circa 30 mil. euro, spune că au fost cumpărate 33% din­­­tre apartamente, dar nu toţi clienţii s-au mutat, astfel că un bloc nu este utilizat deloc, în timp ce la al doilea este suficientă folosirea unui singur lift. "Apartamentele cu două camere au preţ fix. La trei camere se negociază", spune Victor Marinescu, directorul de vânzări al complexului situat în apropierea staţiei de metrou Dimitrie Leonida (IMGB) şi finalizat în decembrie 2009.

Citeşte mai multe despre turnurile Monaco din Berceni pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici