Video Cum se vede criza imobiliară din cele mai înalte blocuri din Bucureşti

Vânzarea ultimelor 300 de apartamente din ansamblul rezidenţial de şapte blocuri Asmita Gardens de pe Splaiul Unirii din Capitală, a cărui construcţie se apropie de finalizare, va dura cel puţin 3-4 ani, apreciază Atena Tiplic, directorul de vânzări al proiectului, informează Ziarul Financiar.

62 afișări

Deşi ritmul vânzărilor a scăzut puternic faţă de anii trecuţi şi nici estimările nu sunt foarte optimiste, compania nu intenţionează să opereze reduceri de preţuri pentru a atrage noi clienţi.

Preţurile apartamentelor sunt peste media Capitalei, respectiv circa 1.600 de euro/metrul pătrat plus TVA. Astfel, cea mai ieftină locuinţă disponibilă, un apartament cu doua camere, costă 137.000 de euro fără TVA.

Primele 450 de apartamente din Asmita Gardens au fost vândute într-un interval de circa doi ani, în perioada 2006 - jumătatea anului 2008, astfel că ritmul vânzărilor pentru următoarea perioadă este estimat la jumătate faţă de perioada de debut a vânzărilor.

Citeşte mai multe despre criza imobiliară pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici