Cum şi de ce îţi dispar banii din cont în câteva secunde. Ce "număr de magie" face banca cu banii tăi şi cine este de vina?

Nu este deloc o glumă, este tristă realitate! Un bucureştean s-a trezit chiar de două ori în aceeaşi situaţie: a depus o sumă pe contul de card, dar bancomatul nu i-a eliberat chitanţa doveditoare şi când a intrat în bancă, funcţionarul l-a anunţat că banii nu sunt în cont şi că tranzacţia nu a fost înregistrată. Ce este de făcut în astfel de situaţii? Ce "număr de magie" face banca cu banii tăi şi cine este de vina?

Urmărește
180 afișări
Imaginea articolului Cum şi de ce îţi dispar banii din cont în câteva secunde. Ce "număr de magie" face banca cu banii tăi şi cine este de vina?

Cum şi de ce îţi dispar banii din cont în câteva secunde. Ce "număr de magie" face banca cu banii tăi şi cine este de vina? (Imagine: Luiza Puiu/Mediafax Foto)

Este a doua oară când mi se intamplă un astfel de lucru. Cum ţin bancomatele nefuncţionale ca şi cum ar fi funcţionale?! Este vorba de câteva sute de lei şi eu sunt bugetar şi nu-mi permit să-i dau pierduri. Când m-am dus la ghişeu, funcţionarul mi-a zis că banii nu au intrat în cont şi că operaţiunea nici nu este inregistrată ca sş cum nu ar fi existat", povesteşte Vasile Anghel.
"Tranzacţie eşuată!" Cum îţi recuperezi banii blocaţi sau taxaţi de bancă?
El spune că a făcut o reclamaţie şi că speră să-şi recupereze banii cât mai repede, dar cât de repede?

Citeşte mai multe despre numărul de magie pe care îl face banca cu banii tăi pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici