Cum trăieşte Carlos Slim, cel mai bogat om din lume, şi care este filosofia sa

Mexicanul Carlos Slim este fără doar şi poate cel mai bogat om din lume, potrivit topului Forbes, şi are toate şansele ca şi în acest an să rămână ocupantul acestei poziţii, informează www.incont.ro.

1277 afișări
Imaginea articolului Cum trăieşte Carlos Slim, cel mai bogat om din lume, şi care este filosofia sa

Cum trăieşte Carlos Slim, cel mai bogat om din lume, şi care este filosofia sa (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Dincolo de numele său, pe care cu siguranţă l-aţi auzit, se ştiu destul de puţine lucruri despre miliardarul care uimeşte cu cele 70 de miliarde făcute şi cu viaţa destul de puţin complicată pe care o duce. Eşti curios să ştii cum trăieşte cel mai bogat om din lume şi care este filosofia sa de viaţă?

Să vă introducem puţin în viaţa celui mai bogat om din lume: are un Mercedes 4X4, pe care îl conduce singur, şi locuieşte într-o casă destul de simplă, cu şase dormitoare.

Deşi şi-ar permite să cumpere orice produs de lux sau chiar o casă de modă întreagă, Carlos Slim preferă să poarte un costum Brioni, un ceas simplu cu o curea de piele ţi pantofi, aşa cum poartă şi mulţi alţi oameni de afaceri din Mexic.

Citeşte mai multe despre cum trăieşte Carlos Slim, cel mai bogat om din lume pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici