Cursele externe Tarom vor costa, până la 1 iunie, 50 de euro

Pasagerii Tarom vor putea cumpăra, până la 1 iunie, bilete pentru cursele externe ale companiei la un tarif de 50 de euro, fără taxe de aeroport, preţurile finale variind, în funcţie de destinaţie, între 92 de euro şi 173 de euro.

22 afișări
Imaginea articolului Cursele externe Tarom vor costa, până la 1 iunie, 50 de euro

Cursele externe Tarom vor costa, până la 1 iunie, 50 de euro

Preţul este valabil pentru călătoriile efectuate între 20 şi 24 iunie, respectiv 6 septembrie - 15 decembrie 2009, potrivit unui comunicat al operatorului deţinut de stat.

Astfel, preţul unei călătorii, cu taxe incluse, spre Bruxelles este de 161 euro, către Atena 151 euro, în timp ce pentru Barcelona şi Madrid tarifele sunt de 118 euro, respectiv 128 de euro.

Printre celelalte destinaţii ale companiei se numără Londra (151 euro), Viena (136 euro), Cairo (140 euro), Larnaca (148 de euro), Dubrovnik (146 euro), Dubai (167 euro), dar şi Roma (145 de euro), Frankfurt (97 de euro) şi Istanbul (128 de euro).

Pentru zborurile operate din Cluj-Napoca, tarifele sunt de 145 de euro spre Bologna, 97 de euro spre Frankfurt şi spre Madrid 128 de euro.

Cel mai redus preţ din oferta externă a Tarom este Sibiu - Munchen (92 euro), iar cel mai scump Bucureşti - Amsterdam (173 euro).

La aceste preţuri, valabile în perioada 18 mai-1 iunie, se adaugă tariful de serviciu.

Decizia Tarom face parte din strategia companiei privind impulsionarea vânzărilor.

"În condiţiile unui an 2009 dificil pentru întreaga industrie aeronautică, toate companiile aeriene de linie luptă pentru optimizarea resurselor şi pentru obţinerea unui număr cât mai mare de pasageri, pe toate segmentele de piaţă disponibile, situaţie care de altfel a determinat şi o concurenţă acerbă în ofertele de preţ practicate de companiile aeriene", a declarat, în comunicat, directorul general al operatorului, Ruxandra Brutaru.

În 2008, compania a transportat aproximativ 1,9 milioane de pasageri, a avut pierderi de 28 milioane de dolari, pe fondul majorării preţului petrolului şi al crizei financiare mondiale, şi a consemnat venituri din exploatare în creştere cu 10%, la 404 milioane de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici