Dacia a lansat Logan MCV Prestige

Dacia a lansat o nouă versiune de echipare pentru Logan MCV (break), denumită Prestige, care devine cea mai scumpă şi mai bine echipată variantă din gamă, preţurile cu TVA fiind cuprinse între 11.250 euro şi 12.900 euro, în funcţie de motorizare şi numărul de locuri pentru pasageri.

276 afișări
Imaginea articolului Dacia a lansat Logan MCV Prestige

Dacia a lansat Logan MCV Prestige (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

Noua variantă, disponibilă cu un motor pe benzină sau cu unul diesel, poate fi comandată în reţeaua de dealeri Dacia începând de joi.

Dacia Logan MCV Prestige cu motor pe benzină, de 1,6 litri şi 105 Cai Putere (CP), are un preţ de 11.250 euro cu TVA inclus pentru varianta cu cinci locuri, iar modelul cu şapte are un preţ de 11.750 euro cu TVA inclus.

În cazul în care modelul este echipat cu motorul pe motorină, de 1,5 litri de 85 CP, Dacia Logan MCV Prestige costă 12.400 euro în varianta pentru cinci pasageri şi 12.900 euro în cazul versiunii cu şapte locuri.

Versiunea Prestige are în echiparea standard jante de aluminiu, geamuri electrice pentru uşile din spate, radio CD cu MP3, volan îmbrăcat în piele, planşa de bord în două nuanţe - negru şi bej şi o nouă tapiţerie.

Opţional, pot fi comandate, airbag-uri laterale, spaţiu depozitare în plafon şi plasă pentru bagaje.

Dacia va avea, în perioada 25-28 iunie, un eveniment "porţi deschise" în cadrul căruia potenţialii clienţi pot testa noua versiune a modelului Sandero, Stepway, şi noua variantă de echipare a Logan MCV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici