Dacia a produs 300.000 de maşini Sandero, cel mai bine vândut model

Automobile Dacia a produs modelul cu numărul 300.000 al Sandero, lansat în 2008, cel mai vândut al gamei Dacia, în special pe piaţa Europei Occidentale, a anunţat marţi constructorul auto de la Mioveni.

37 afișări
Imaginea articolului Dacia a produs 300.000 de maşini Sandero, cel mai bine vândut model

Dacia a produs 300.000 de maşini Sandero, cel mai bine vândut model (Imagine: Stefan Birlodeanu/Mediafax Foto)

Modelul cu numărul 300.000 este un Stepway, de 1,6 litri, 90 Cai Putere, de culoare gris platine, care va fi livrat unui client din Bosnia şi Herţegovina.

Sandero a fost lansat în anul 2008 la Salonul auto de la Geneva şi este cel mai vândut model al gamei Dacia, în special pe piaţa Europei Occidentale.

În primele şase luni ale anului, Dacia a vândut 95.756 de vehicule Sandero, cu peste 10.000 de unităţi mai mult decât în primul semestru al anului trecut.

Pe lângă uzina de la Mioveni, modelul Sandero mai este asamblat, tot sub marca Dacia, la uzina din Casablanca, în Maroc. Alte patru uzine din Brazilia, Columbia, Rusia şi Africa de Sud produc modelul Sandero sub marca Renault.

La sfârşitul lunii iunie, Automobile Dacia a produs modelul cu numărul 300.000 al break-ului Logan MCV.

Gama Dacia este compusă din şapte modele, respectiv Duster, Logan, Logan MCV, Sandero, Sandero Stepway, Logan VAN şi Logan Pick-Up.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici