Dacia Duster va intra pe piaţa britanică la sfârşitul anului 2012

Dacia va intra pe piaţa britanică cu modelul Duster la sfârşitul anului 2012, a anunţat miercuri grupul francez Renault.

122 afișări
Imaginea articolului Dacia Duster va intra pe piaţa britanică la sfârşitul anului 2012

Dacia Duster va intra pe piaţa britanică la sfârşitul anului 2012 (Imagine: Dacia)

Duster va fi livrat în Marea Britanie la preţuri care pornesc de la 11.900 de euro (10.800 de lire sterline) pentru varianta 4x2.

Noul model al Dacia a fost prezentat marţi, 2 martie, la salonul auto de la Geneva.

Duster va fi lansat în primăvara acestui an în Europa, Turcia, Africa şi Magreb (Tunisia, Algeria, Maroc, Egipt, Libia şi Mauritania), iar din iunie va fi disponibil, sub marca Renault, şi în Ucraina, Orientul Mijlociu (Iordania, Siria, Liban, Egipt) şi unele ţări din Africa.

Vezi aici preţul oficial al Daciei Duster

Uzina de la Mioveni va produce vehicule destinate tuturor acestor pieţe, atât sub marca Dacia, cât şi Renault.

Pentru dezvoltarea şi industrializarea la Mioveni a proiectului Duster, inclusiv pentru noua cutie de viteză (TL8 cutie mecanică 4x4, 6 viteze) şi pentru toate motorizările Euro 4 şi Euro 5 care urmează să fie lansate, Dacia a investit 290 milioane de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici