Dacia începe comercializarea Sandero Stepway în septembrie - VIDEO

Dacia începe în luna septembrie comercializarea modelului Sandero Stepway, primul crossover din istoria mărcii, prezentat joi la Barcelona, pe majoritatea pieţelor europene, iar în unele state comenzile vor putea fi preluate de la sfârşitul lunii iunie, a anunţat, joi, constructorul auto.

190 afișări
Imaginea articolului Dacia începe comercializarea Sandero Stepway în septembrie - VIDEO

Dacia începe comercializarea Sandero Stepway în septembrie

Data începerii comercializării în România nu a fost menţionată şi urmează să fie comunicată ulterior.

"În funcţie de piaţa de comercializare, Dacia Sandero Stepway este echipată cu o motorizare pe benzina de 1,6 litri şi 90 CP şi cu o motorizare diesel dCi de 70 CP. Dacia Sandero Stepway este fabricată la uzina de la Mioveni. (...) Peste 5% din materialele plastice utilizate la fabricaţia modelului sunt reciclate, iar 95% din masa totală a vehiculului poate fi reciclată la sfârşitul ciclului de viaţă", se arată într-un comunicat al Dacia.

Video Stirileprotv.ro

Versiunea cu motor diesel de 70 CP emite 140 de grame de dioxid de carbon pe kilometru, beneficiind, prin urmare, de semnatura Dacia eco².

La fel ca toate vehiculele din gama Dacia disponibile în Europa, Dacia Sandero Stepway va avea o garanţie de trei ani, în limita a 100.000 de kilometri.

Sandero Stepway are 4,02 metri lungime, o lăţime de 1,99 metri şi o gardă la sol de 17 centimetri. Modelul este uşor înălţat faţă de Sandero şi are bare de protecţie în faţă, spate şi lateral modificate.

Volumul portbagajului măsoară 320 de litri, iar în cazul în care bancheta este rabatată capacitatea de încărcare ajunge la 1.200 de litri.

Maşina este echipată cu două airbag-uri frontale, câte unul pentru şofer şi pasager, ABS cu repartitor electronic de frânare şi asistenţă la frânarea de urgenţă (AFU).

Sandero Stepway este diponibil cu trei culori metalizate (Gris Platine, Gris Comète şi Rosu de Foc).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici