Dacia lansează în 2009 un Logan Sedan sport, de 133 cai putere

Dacia va lansa anul viitor un Logan Sedan cu motor de 1,6 litri, care dezvoltă 133 de cai putere, aceeaşi motorizare de pe Renault Twingo Sport, a declarat, miercuri seara, agenţiei MEDIAFAX, directorul de produs Sandero la nivel mondial, Sophie Albertus.

145 afișări
Imaginea articolului Dacia lansează în 2009 un Logan Sedan sport, de 133 cai putere

Dacia lansează în 2009 un Logan Sedan sport, de 133 cai putere

"Anul viitor vom introduce pe Logan Sedan motorizarea de pe Renault Twingo Sport. Pe lângă aceasta, Logan va avea şi câteva modificări tehnice şi de design, care să evidenţieze trăsăturile sportive ale modelului", a spus Albertus, cu ocazia primului drive-test organizat de Dacia pentru modelul Sandero, eveniment desfăşurat în Croaţia.

Motorizarea la care a făcut referire oficialul Renault-Dacia este un motor pe benzină de 1,6 litri, care dezvoltă 133 CP.

Potrivit lui Sophie Albertus, Dacia-Renault ia în considerare montarea acestui motor şi pe automobilul Renault Sandero comercializat în Brazilia şi Argentina, ulterior motorizarea urmând să fie introdusă şi pe modelul Sandero vândut sub marca Dacia.

"Românii încă preferă variantele de caroserie în trei volume (sedan – n.r.), în timp ce în Brazilia şi Argentina tradiţia arată că hatchback-urile (doua volume cu cinci uşi – n.r.) se vând mai bine. Din acest motiv avem această strategie", a explicat Albertus.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici