Dacia lansează prima serie limitată pentru gama Duster. Ce dotări are şi cât costă Duster Prestige

Dacia lansează prima serie limitată pentru gama Duster, numită Prestige, disponibilă atât în varianta pe benzină, cât şi diesel, cu preţuri între 13.900 euro şi 17.600 euro, cu TVA inclus, a anunţat, luni, producătorul auto.

1745 afișări
Imaginea articolului Dacia lansează prima serie limitată pentru gama Duster. Ce dotări are şi cât costă Duster Prestige

Dacia lansează prima serie limitată pentru gama Duster. Ce dotări are şi cât costă Duster Prestige (Imagine: Mihai Dascalescu/Mediafax Foto)

Noua ediţie specială Duster poate fi comandată din martie, gama de culori fiind aceeaşi ca în gama de serie a modelului.

"Vehiculul este echipat cu noul radio CD MP3 cu satelit de comandă pe volan, funcţie Bluetooth, priză jack şi USB. La nivelul siguranţei, în afara echipamentelor ABS, EBV şi asistenţă la frânarea de urgenţă (AFU) în serie, Duster «Prestige» este dotat şi cu airbag-uri pentru şofer şi pasager şi două airbag-uri laterale faţă. Nu lipsesc din această configuraţie aerul condiţionat şi computerul de bord", se arată într-un comunicat al Dacia.

Clienţii pot opta şi pentru echipamente în plus, cum ar fi ESP-ASR, geamuri electrice spate sau pentru Dacia Extenso (garanţie extinsă 12 luni/100.000 km sau 24 luni/100.000 km).

Duster este modelul cu cel mai puternic avans din gama Dacia la ora actuală. De la lansarea sa, în aprilie 2010, vânzările Duster au crescut în mod constant, în special pe pieţele externe, ajungând la peste 160.000 de unităţi în cursul anului trecut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici