DACIA pregăteşte încă trei modele. Va urma un break şi o camionetă - GALERIE FOTO

Automobile Dacia, parte a grupului Renault, pregăteşte încă trei noi modele, printre care un break şi o camionetă, după ce marţi a lansat la Bucureşti noile versiuni Logan, Sandero şi Sandero Stepway.

3949 afișări
Imaginea articolului DACIA pregăteşte încă trei modele. Va urma un break şi o camionetă - GALERIE FOTO

Dacia Sandero (Imagine: Silviu Matei/Mediafax foto)

"Cele trei modele vor mai avea încă trei modele, care vor veni", a declarat marţi Constantin Stroe, vicepreşedintele Consiliului de Administraţie al Automobile Dacia.

Solicitat să ofere detalii, Stroe a afirmat că berlina şi cele două Sandero "nu vor fi singure pe lume".

"Va urma un break şi o camionetă", a adăugat reprezentantul constructorului auto, fără alte informaţii.

GALERIE FOTO

El a adăugat că uzina de la Mioveni produce în prezent cinci modele, cele trei lansate marţi, Duster şi Reanult Symbol, la ultimul gradul de integrare nefiind însă la nivelul Loganului.

Ţinta de producţie pentru anul viitor este de peste 300.000 de maşini, potrivit lui Stroe.

Noul Logan este disponibil în România la preţuri care pleacă de la 6.690 euro (TVA inclusă), iar comenzile sunt preluate începând de vinerea trecută.

Dacia a prezentat la finele lunii septembrie, în prima zi a Salonului Auto de la Paris, noile modele Logan, Sandero şi Sandero Stepway.

Sandero şi Sandero Stepway pot fi comandate în România de la 1 octombrie, la preţuri pornind de la 6.990 euro, respectiv 10.800 euro, cu TVA inclusă.

Noul Logan este introdus la opt ani de la apariţia primului model, care a devenit emblematic pentu Dacia, în timp ce Sandero vine la patru ani de la lansarea modelului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici