Dacia Sandero, disponibilă de la sfârşitul lunii iunie

Dacia va începe livrările modelului Sandero la sfârşitul lui iunie, lansarea automobilului fiind prevăzută pentru începutul lunii menţionate, iar varianta restilizată a Logan Sedan va fi lansată ulterior, a declarat agenţiei MEDIAFAX directorul general al Renault în România, Francois Fourmont.

19 afișări
Imaginea articolului Dacia Sandero, disponibilă de la sfârşitul lunii iunie

Dacia Sandero, disponibilă de la sfârşitul lunii iunie (Imagine: daciagroup.com)

"Comercializarea Sandero este planificată pentru sfârşitul lunii iunie. Logan Sedan restilizat urmează să fie lansat ulterior, iar în săptămânile următoare urmează să decidem dacă vom lansa versiuni restilizate şi pentru celelalte modele din gama Dacia (break, furgon şi pick-up)", a afirmat, marţi, Fourmont.

El a precizat că pentru producţia modelului Sandero 12 furnizori şi-au deschis uzine la nivelul întregii ţări, cinci dintre aceştia fiind instalaţi pe platforma Dacia de la Mioveni.

Dacia Sandero este derivat din automobilul Renault Sandero, comercializat de grupul francez în Brazilia şi Argentina. Automobilul va fi disponibil în patru variante de motorizare, respectiv două pe benzină şi două diesel, la un preţ care nu va depăşi 9.500 de euro pentru cea mai echipată versiune.

Noul model este al cincilea autoturism dezvoltat de Renault şi Dacia pe platforma Logan (B0). Celelalte patru versiuni fabricate pe această platformă sunt Logan Sedan, Logan MCV (break), Logan VAN (furgonetă) şi Logan Pick-Up (mini camionetă).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici