Dacia va avea o serie nouă de echipamente

Evoluţie: de la ABS opţional în 2004, Dacia din 2024 va avea datorită legislaţiei europene sisteme de păstrare a benzii şi de citire a indicatoarelor, printre altele, anunţă Ziarul Financiar.

1791 afișări
Imaginea articolului Dacia va avea o serie nouă de echipamente

Dacia va avea o serie nouă de echipamente

Odată cu intrarea în vigoare a reglementărilor GSR2 - Global Safety Regulation - în iulie 2024, anumite echipamente de siguranţă devin obligatorii.

Având în vedere că strategia Dacia este aceea de a implementa strict sistemele obligatorii, odată cu noile regulamente o serie nouă de echipamente este disponibilă pe modelele mărcii autohtone.

Dacia din 2024 va avea sisteme de păstrare a benzii şi de citire a indicatoarelor, printre altele.

Noile reglementări răspund unor exigenţe sporite în materie de siguranţă a vehiculelor în Uniunea Europeană. Reglementările GSR2 sunt destinate să îmbunătăţească siguranţa rutieră pentru toţi, inclusiv pentru pietoni şi biciclişti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
dacia,
echipamente,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici