Dacia, Volkswagen şi Seat recheamă în service aproape 950 de maşini din România

Renault Roumanie şi Porche Romania au notificat Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), săptămâna aceasta, pentru începerea unor campanii de retragere a unor autoturisme în service, numărul total vizat fiind de aproape 950 de maşini.

1860 afișări
Imaginea articolului Dacia, Volkswagen şi Seat recheamă în service aproape 950 de maşini din România

Dacia, Volkswagen şi Seat recheamă în service, aproape 950 de maşini din România

Porsche Romania a notificat ANPC, la finele acestei săptămâni, despre începerea unei campanii de rechemare în service pentru modelul Volkswagen T-Roc, din cauza spoiler-ului din spate care se poate desprinde. Campania de retragere este la nivel global, iar în România sunt vizate 355 de autoturisme. Verificarea durează aproximativ 3 până la 5 ore, fiind gratuită.

În plus, Porsche Romania mai derulează o campanie de rechemare în service pentru modelele Seat Ibiza şi Seat Arona, cu seria de caroserie 1KA şi 1KG, care pot avea probleme la sistemul de frânare. Campania globală vizează 80 de autoturisme în România, iar operaţiunea gratuită va fi efectuată în 30 de minute.

De asemenea, săptămâna aceasta, Renault Commercial Roumanie a notificat ANPC despre începerea unei campanii de rechemare în service pentru Dacia Lodgy, deoarece lipseşte eticheta de reglementare care face referire la restricţiile de utilizare a scaunelor de pe rândul al doilea. Prin această campanie sunt vizat 161 de autovehicule, iar operaţiunea gratuită durează 40 de minute.

Renault mai are o campanie de rechemare în service a unor autoturisme Dacia Logan II, Sandero II, Logan II MCV şi Noul Duster, din cauza unui posibil defect al bateriei de 12V ce poate provoca probleme de pornire. Operaţiunea gratuită care poate dura până la o oră jumătate vizează 323 de autoturisme.

În plus, Renault mai recheamă în service modelele Dacia Logan I, II, Sandero II şi Dokker, pentru verificarea catalizatorului şi dacă este necesară înlocuirea acestuia. ​Sunt vizate 30 de autoturisme, iar operaţiunea poate dura până la aproape 6 ore.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici