Dan Plaveti, membru în Consiliul de Administraţie al Tarom, preia temporar atribuţiile de director general

Dan Plaveti, membru în Consiliul de Administraţie al Tarom, va prelua temporar atribuţiile de director general, începând din 5 august 2016 şi până la încheierea procesului de selecţie a unui nou manager, informează un comunicat al companiei.

638 afișări
Imaginea articolului Dan Plaveti, membru în Consiliul de Administraţie al Tarom, preia temporar atribuţiile de director general

Dan Plaveti, membru în Consiliul de Administraţie al Tarom, preia temporar atribuţiile de director general

Dan Plaveti are experienţă managerială în companii private si de stat şi este absolvent al Facultăţii de Aeronave.

Decizia a fost luată în şednţa din 4 august a Consiliului de Administraţie al companiei.

Consiliul de Administraţie a decis ca Gabriel Stoe să îşi reia rolul de director financiar, pentru a continua ameliorarea rezultatelor financiare şi atingerea obiectivelor stabilite pentru 2016. Gabriel Stoe a fost numit director financiar al Tarom în 2015, iar din martie 2016 a preluat interimar şi atribuţiile funcţiei de director general.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici