Darius Vâlcov: În piaţa energiei lucrurile sunt mai delicate. Mafia e atât de mare

Consilierul premierului, Darius Vâlcov, a declarat vineri că în piaţa energiei mafia este mare, iar cei care încearcă să schimbe lucrurile sunt ameninţaţi şi şantajaţi. Vâlcov a transmis şi un mesaj celor care vorbesc despre politicieni penali.

260 afișări
Imaginea articolului Darius Vâlcov: În piaţa energiei lucrurile sunt mai delicate. Mafia e atât de mare

Darius Vâlcov: În piaţa energiei lucrurile sunt mai delicate. Mafia e atât de mare

"În piaţa energiei lucrurile sunt mai delicate. Mafia e atât de mare încât trebuie să te porţi cu mănuşi. Guvernul a modificat calculul redevenţele. Curtea de Conturi spunea că atenţie că voi calculaţi la un tarif care nu mai functionează. S-a modificat si s-a legat de nivelul de la Bursa din Austria. În acest an am încasat în plus cu 30 milioane de euro în acest cu această modificare legislativă care stătea în pixul preşedintelui ANRM, deci printr-un ordin al ANRM. Nu a semnat nici când a avut hotărâre judecatorească definitivă în 2013. Foarte mulţi sunt stat în stat", a declarat Darius Vâlcov, consilierul de stat al premierului, la România TV.

Acesta a vorbit despre un sistem în care oficialii sunt ameninţaţi dacă încearcă să regleze situaţia.

"Te ameninţă, te şantajează, iţi pune catuşele şi dacă nu are cu ce. Ai familie, ai copii, până la urmă îţi doreşti să fii sănătos şi să trăieşti. Eu azi înţeleg foarte bine ce se întâmplă vom ajunge probabil în vârful acestui ciclon probabil în septembrie, este clar că lucrurile nu mai pot merge asa. Eu sunt din categoria penalilor, dar totuşi să vedem ce fac penalii, oare nu se luptă cu nişte mafioţi?", a mai spus Vâlcov.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici