Daţi drumul la angajări!

În condiţiile în care sute de mii de oameni îşi caută un loc de muncă în această perioadă şi este de aşteptat ca numărul şomerilor să crească în continuare, o slujbă care creează la rândul ei alte câteva zeci de locuri de muncă devine mai importantă ca oricând.

112 afișări
Imaginea articolului Daţi drumul la angajări!

Daţi drumul la angajări! (Imagine: Liviu Chirică/Mediafax Foto)

BUSINESS Magazin şi-a propus să identifice acele investiţii care pot genera un număr cât mai mare de slujbe, direct şi indirect.

V-aţi gândit vreodată că un nou loc de muncă în industria farmaceutică costă între 10.000 şi 12.000 de euro? Vi se pare mult sau puţin? Înainte de a răspunde, luaţi însă în calcul şi alt fapt: de fiecare job din industria farmaceuticş se leagş alte 10-12 slujbe din cele mai variate domenii.

Citeşte mai multe despre slujbele care crează slujbe pe www.businessmagazin.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici