De ce dă BNR un milion de euro pe 12 jeepuri: „Dacă nu cheltuim banii, trebuie să-i distrugem“

După ce anul trecut a înregistrat un profit net de peste 70 de milioane de euro, Banca Naţională a României (BNR) "a ieşit la cumpărături". Parcul auto al BNR va fi îmbogăţit în scurt timp cu 12 maşini de teren pentru care va plăti 996.720 de euro, conform anunţului de pe platforma de licitaţii publice "e-licitaţie", publicat pe 21 ianuarie, potrivit cotidianului "Gândul".

16 afișări
Imaginea articolului De ce dă BNR un milion de euro pe 12 jeepuri: „Dacă nu cheltuim banii, trebuie să-i distrugem“

De ce dă BNR un milion de euro pe 12 jeepuri: „Dacă nu cheltuim banii, trebuie să-i distrugem“ (Imagine: Cristi Movilă/Mediafax Foto)

Întrebaţi dacă suma de un milion nu este în contradicţie cu situaţia actuală a economiei naţionale, sau a statului, care se împrumută pentru a plăti pensiile şi salariile, oficialii BNR subliniază că situaţia este foarte simplă: fie cheltuiesc banii pe care îi au, fie îi distrug, pentru că statului nu îi pot da bani.

Citeşte mai multe despre parcul auto al BNR pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici