De două zile, Shell nu mai vinde carburanţi la benzinăriile din Rusia

Vânzările de carburanţi au fost suspendate la sute de benzinării din Rusia care aparţin gigantului petrolier Shell, anunţă BBC.

1028 afișări
Imaginea articolului De două zile, Shell nu mai vinde carburanţi la benzinăriile din Rusia

De două zile, Shell nu mai vinde carburanţi la benzinăriile din Rusia

Anterior, compania a declarat că se retrage din Rusia din cauza războiului din Ucraina.

La pompele Shell din Rusia au apărut anunţuri că nu se mai vinde combustibil începând cu data de 15 mai, relatează agenţia de presă Interfax.

Shell vinde toate cele 411 benzinării pe care le deţine în Rusia celui de-al doilea mare producător de petrol al ţării, Lukoil.

"Toate livrările de combustibil au fost suspendate la staţiile acoperite de acordul cu Lukoil, în timp ce magazinele şi cafenelele rămân deschise deocamdată", a declarat un reprezentant al Shell, citat de Interfax.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
shell,
rusia,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici