DECLARAŢIA DE AVERE a lui Andrei Gerea, propunerea PNL pentru Ministerul Economiei

Andrei Gerea, propus pentru Ministerul Economiei, are un apartament şi o casă în judeţul Argeş, datorii de 176.100 de euro şi un cont de 10.000 de euro.

1476 afișări
Imaginea articolului DECLARAŢIA DE AVERE a lui Andrei Gerea, propunerea PNL pentru Ministerul Economiei

DECLARAŢIA DE AVERE a lui Andrei Gerea, propunerea PNL pentru Ministerul Economiei (Imagine: Shutterstock)

Conform declaraţiei de avere, Gerea deţine împreună cu soţia sa, Ayten, un apartament de 101 metri pătraţi în Piteşti, achiziţionat în 2005, şi o casă de 220 de metri pătraţi, în Ştefăneşti - Argeş, cumpărată în 2007. Ambele locuinţe sunt achizţionate pe baza unor credite.

Andrei Gerea are un cont de 10.000 de euro deschis în 2005 la Banca Transilvania şi are trei credite totalizând 176.100 de euro la BCR şi la Unicredit Ţiriac Bank.

Soţia sa, Ayten Gerea, a înregistrat venituri de 11.632 de lei din calitatea de administrator al Valahia Investments SRL şi de 27.337 de lei din consultanţa acordată Bonaqua Holding SA.

Andrei Gerea este asociat în trei firme, Valahia Investments SRL (50%), Valahia Motor SRL (66,67%) şi Gamma Asig Broker SRL (15%).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici