Delta Air Lines va relua, în 2009, cursa directă Bucureşti-New York

Delta Air Lines va relua, în sezonul de vară, cursa directă pe ruta Bucureşti - New York, zborurile urmând să fie operate din 2 iunie 2009, de patru ori pe săptămână, se arată într-un comunicat al companiei aeriene americane.

57 afișări
Imaginea articolului Delta Air Lines va relua, în 2009, cursa directă Bucureşti-New York

Delta Air Lines va relua în iunie 2009 cursa directă Bucureşti-New York (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Pasagerii care călătoresc din Bucureşti vor avea la dispoziţie peste 40 de conexiuni prin hub-ul din New York al companiei .

"Zborul direct va oferi din nou mai multe opţiuni importante de călătorie pentru oamenii de afaceri şi turişti, datorită confortului oferit de conexiunea Deltei prin aeroportul New York-JFK şi va servi, de asemenea, la creşterea relaţiilor comerciale dintre România şi Statele Unite", a declarat Frank Jahangir, vice-preşedinte de vânzări Delta pentru Europa, Orientul Mijlociu şi Africa.

Compania a sistat zborurile de la Bucureşti în această toamnă.

Delta Air Lines a reluat zborurile de la Bucureşti la New York în iunie 2007, după o pauza de 8-9 ani. Legăturile aeriene directe de la Bucureşti la New York, operate de Tarom, au fost sistate în 2003, operatorul român motivând lipsa de profitabilitate a zborurilor spre SUA.

Compania americană a anunţat că, începând din 2009, intenţionează să lanseze 18 rute transpacifice şi transatlantice.

Zborul pe ruta Bucureşti-New York va fi operat cu o aeronavă Boeing 767-300ER, cu o capacitate de 217 pasageri.

O parte dintre zborurile spre alte destinaţii din SUA, cu conexiune pe aeroportul New York JFK, pot fi operate de transportatorii Delta Connection Comair şi Freedom Airlines, se mai arată în comunicat.

Delta Air Lines, subsidiara sa NWA şi Delta Connection oferă, în prezent, servicii către peste 376 de destinaţii din 66 de ţări din întreaga lume şi înregistrează anual 170 de milioane de pasageri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici