Doi angajaţi Alitalia, inclusiv un pilot ce l-a transportat pe preşedintele Mattarella, s-au sinucis

Doi angajaţi ai companiei aeriene Alitalia, inclusiv un pilot care l-a transportat pe preşedintele Sergio Mattarella, s-au sinucis în incidente separate produse miercuri, anunţă surse citate de site-ul agenţiei ANSA.

653 afișări
Imaginea articolului Doi angajaţi Alitalia, inclusiv un pilot ce l-a transportat pe preşedintele Mattarella, s-au sinucis

Doi angajaţi Alitalia, inclusiv un pilot ce l-a transportat pe preşedintele Mattarella, s-au sinucis (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Maurizio Foglietti, în vârstă de 50 de ani, un pilot al companiei aeriene Alitalia care era cercetat pentru un incident armat, s-a spânzurat şi a murit în locuinţa sa din orăşelul Todi (centrul Italiei). Foglietti era cercetat pentru că trăsese focuri de armă, în aprilie, cu o puşcă deţinută legal, în cursul unei discuţii aprinse cu fratele lui mai mare şi cu mama, în curtea casei din Todi (regiunea Umbria).

Maurizio Foglietti a fost comandantul avionului cu care preşedintele Italiei, Sergio Mattarella, a zburat pe 14 februarie, în prima zi după alegerea în funcţie, de la Roma spre Palermo.

Într-un incident separat, un alt angajat al companiei Alitalia s-a spânzurat miercuri în incinta Aeroportului Fiumicino din Roma. Bărbâtul în vârstă de 41 de ani nu a lăsat niciun bilet prin care să explice gestul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici