Două cluburi din Centrul Istoric din Bucureşti au fost închise de Garda Financiară

Două cluburi de pe strada Covaci din Centrul Istoric al Capitalei au activitatea suspendată pentru trei luni, fiind sancţionate pentru că nu emiteau bon fiscal, informează vineri Garda Financiară.

1792 afișări
Imaginea articolului Două cluburi din Centrul Istoric din Bucureşti au fost închise de Garda Financiară

Două cluburi din Centrul Istoric din Bucureşti au fost închise de Garda Financiară (Imagine: Shutterstock)

Pe lângă măsura de suspendare a activităţii, cele două localuri au mai fost sancţionate cu amenzi de 8.000 de lei fiecare şi confiscarea sumelor încasate fără emiterea bonurilor fiscale, se arată într-un comunicat de presă al Gărzii Financiare.

Localurile închise de Garda Financiară în urma controalelor care au avut loc de miercuri până vineri pot contesta măsura în instanţă şi pot funcţiona în continuare până la soluţionarea cauzelor de către judecători.

Cluburi cunoscute din Capitală, precum El Comandante Grande şi Kulturhaus, au fost sancţionate recent pentru neutilizarea caselor de marcat fiscale, însă contestând măsura şi-au putut relua imediat activitatea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici