Două noi funcţii utile sosesc pe WhatsApp

Două noi actualizări apar în WhatsApp. De acum încolo va fi posibilă eliminarea apelurilor de la numere necunoscute, iar controlul confidenţialităţii se modifică.

3853 afișări
Imaginea articolului Două noi funcţii utile sosesc pe WhatsApp

Două noi funcţii utile sosesc pe WhatsApp

Prima este o funcţie menită să ofere şi mai multă securitate şi control pentru apelurile primite. Funcţia ajută la filtrarea automată a spam-ului, a escrocheriilor şi a apelurilor primite de la persoane necunoscute, oferind o protecţie mai mare. Aceste numere nu vor face să sune telefonul, dar vor fi vizibile în lista de apeluri.

Noua setare se numeşte „Silence Unknown Callers” şi poate fi găsită la secţiunea „Privacy”.

Iar pentru a face cunoscută noua funcţie, a fost introdusă verificarea confidenţialităţii, astfel încât toată lumea să cunoască opţiunile de protecţie disponibile pe WhatsApp. Funcţia ghidează utilizatorii, pas cu pas, prin cele mai importante setări de confidenţialitate, pentru a alege nivelul corect de protecţie.

Prin selectarea "Start Control" în setările de confidenţialitate, ei vor accesa diferite niveluri de confidenţialitate menite să consolideze securitatea mesajelor, apelurilor şi a informaţiilor personale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici