Drepturile consumatorilor în cazul întreruperilor repetate de curent electric, prezentate la emisiunea “În culisele energiei”, de la TVR1

Consumatorii au dreptul să fie informaţi cu privire la întreruperile în alimentarea cu energie electrică. Există reglementări care limitează numărul de întreruperi planificate anual de către operatorii de distribuţie pentru lucrări de investiţii şi de mentenanţă. De asemenea, numărul de ore de întrerupere a alimentării cu energie este limitat. Reglementările se referă atât la consumatorii din mediul urban, cât şi la cei din mediul rural.

816 afișări
Imaginea articolului Drepturile consumatorilor în cazul întreruperilor repetate de curent electric, prezentate la emisiunea  “În culisele energiei”, de la TVR1

Drepturile consumatorilor în cazul întreruperilor repetate de curent electric, prezentate la emisiunea “În culisele energiei”, de la TVR1

Restabilirea alimentării cu energie după o întrerupere neplanificată este, de asemenea, reglementată în funcţie de locul în care a fost întreruptă alimentarea – în oraşe sau sate, dar şi de starea vremii.

Distribuţia energiei electrice presupune standarde de calitate. “Excesul” de întreruperi înseamnă compensaţii pentru consumatori.

Răspunsurile la întrebãrile „Ce avem de făcut?” şi „Ce drepturi avem?” sunte date în emisiunea “În culisele energiei” de vineri, 15 mai, de la ora 18.00, pe TVR1.

"În culisele energiei" este o coproducţie TVR şi EVA Energy, durează 26 de minute, este realizată în cheie de reportaj şi este prezentată de Christian Hagmann – expert în domeniul energiei.

EVA Energy este furnizor autorizat de energie electrică. Este prima companie din România care oferă abonamente la energia electrică şi este o companie cu capital 100% românesc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici