Drumul expres Buzău - Brăila. CNAIR anunţă semnarea contractului pentru studiul de fezabilitate

  • CNAIR anunţă semnarea contractului pentru elaborarea studiului de fezabilitate şi proiectul tehnic de execuţie privind drumul expres Buzău - Brăila
  • Valoarea ajunge la aproape 17 milioane de lei
343 afișări
Imaginea articolului Drumul expres Buzău - Brăila. CNAIR anunţă semnarea contractului pentru studiul de fezabilitate

Drumul expres Buzău - Brăila. CNAIR anunţă semnarea contractului pentru studiul de fezabilitate

„Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A. a elaborat şi depus în data de 19 decembrie 2018 Aplicaţia de Finanţare pentru proiectul „Elaborare studiu de fezabilitate şi proiect tehnic de execuţie pentru Drumul Expres Buzău-Brăila" în vederea obţinerii de finanţare nerambursabilă alocată prin Programul Operaţional Infrastructura Mare 2014-2020, în cadrul Axei Prioritare 2-Dezvoltarea unui sistem de transport multimodal, de calitate, durabil şi eficient, Componenta 1, Obiectiv Specific 2.1-Apel de proiecte pentru Dezvoltarea Infrastructurii Rutiere-proiecte noi de investiţii, Operaţiunea- Creşterea mobilităţii pe reţeaua rutieră TEN-T globală”, se arată într-un comunicat transmis, luni, de CNAIR.

Potrivit CNAIR, obiectivul general al proiectului, ca parte din reţeaua TEN-T Globală, este îmbunătăţirea competitivităţii economice a României prin dezvoltarea infrastructurii de transport care facilitează integrarea economică în UE, contribuind astfel la dezvoltarea pieţii interne cu scopul de a crea condiţiile pentru creşterea volumului investiţiilor, promovarea transportului durabil şi a coeziunii în reţeaua de drumuri europene.

Contractul are o durată de 24 de luni, iar valoarea este de 16.591.031,97 Lei, fără TVA.

Drumul expres ar urma să lege Buzăul de Brăila şi este compus din 2 sectoare: Buzău-Brăila şi Brăila-Galaţi.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici