După concedierile masive, Deutsche Bank anunţă pierderi record. Sunt cele mai mari de la criză

Deutsche Bank a raportat pierderi de 3,1 miliarde de euro în T2, cele mai mari pierderi de la criză, ceea ce a afectat preţul acţiunilor băncii listate la Frankfurt, în contextul în care investitorii nu se aşteptau la aceste raportări.

215 afișări
Imaginea articolului După concedierile masive, Deutsche Bank anunţă pierderi record. Sunt cele mai mari de la criză

După anunţul privind concedierile masive, Deutsche Bank anunţă pierderi record. Sunt cele mai mari de la criză

Pierderile sunt generate, potrivit Business Insider, de un plan strategic de transformare în valoare de 3,4 miliarde euro.

Financial Times scrie că Deutsche Bank a înregistrat cel mai prost rezultat trimestrial de după criza financiară din 2008.

Analiştii Credit Suisse susţin că pierderile au fost mai mari decât nivelul de 2,8 miliarde euro pe care Deutsche Bank îl anunţase anterior.

La începutul lunii iulie Deutsche Bank a anunţat un plan masiv de reorganizare ce prevede 18.000 de concedieri până în anul 2022 şi închiderea diviziei de tranzacţionare.

Acţiunile Deutsche Bank au scăzut cu 5% imediat după anunţ, iar la ora 14.15 se tranzacţionau la 6,9 euro per acţiune, în scădere cu 2,4%, la o capitalizare bursieră de 14,3 miliarde euro.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici