Ediţie limitată de Logan pentru clienţii indieni cu venituri mari

Mahindra-Renault va lansa, în luna iulie, o nouă variantă de Logan, în ediţie limitată, care va avea sistem audio mai performant, scaune noi, tapiţerie lucrată manual şi interior modificat, şi se va adresa clienţilor cu un buget mai consistent, potrivit publicaţiei indiene IndiaTimes.

11 afișări
Imaginea articolului Ediţie limitată de Logan pentru clienţii indieni cu venituri mari

Ediţie limitată de Logan pentru clienţii indieni cu venituri mari

"Ediţia specială va fi gata în două luni şi va avea un nou sistem audio, scaune noi şi interior cu design îmbunătăţit. Se va adresa clienţilor top-end (...) şi va redefini marca pe piaţă", a declarat directorul Mahindra-Renault, Rajesh Jejurikar.

Marca Logan a fost lansată pe piaţa indiană în luna mai a anului trecut de un consorţiu format din producătorul local de automobile Mahindra&Mahindra şi compania franceză Renault.

Principalii competitori ai mărcii în India sunt Honda City, Ford Fiesta, Maruti Suzuki SX4 şi gama de modele Indigo de la Tata Motors.

Lansarea Maruti Dzrie a dus la scăderea vânzării de automobile Logan în acest an.

Considerată maşina cu cea mai largă plajă de clienţi de pe piaţă, Logan a înregistrat livrări de 1.531 de unităţi în luna mai, sub nivelul de peste 2.500 din mai 2007.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici