Electrica, venituri cu 11% mai mari decât în 2018. Profitul e în scădere

  • Distribuitorul de energie electrică Electrica a înregistrat anul trecut venituri consolidate de 6,2 miliarde lei, cu 11% mai mari decât în 2018
  • Potrivit raportului financiar preliminar publicat la BVB, profitul net al companiei s-a diminuat la 206 milioane lei, faţă de 230 milioane lei în 2018
  • Grupul Electrica şi-a stabilit în această săptămână un buget de investiţii de 678,2 milioane lei
82 afișări
Imaginea articolului Electrica, venituri cu 11% mai mari decât în 2018. Profitul e în scădere

Electrica, venituri cu 11% mai mari decât în 2018, profit în scădere cu 10%

Distribuitorul de energie electrică Electrica a înregistrat anul trecut venituri consolidate de 6,2 miliarde lei, cu 11% mai mari decât în 2018, în timp ce profitul net s-a diminuat la 206 milioane lei, faţă de 230 milioane lei în 2018, arată raportul financiar preliminar publicat la BVB.

Grupul Electrica, la care statul român are un pachet de 48,7% din acţiuni, şi-a stabilit în această săptămână un buget de investiţii de 678,2 milioane lei, din care 597 milioane lei reprezintă fondurile alocate filialelor.

Electrica are 3,56 miliarde de lei capitalizare, iar de la începutul anului 2019 acţiunile s-au depreciat cu 1,8%, după tranzacţii în valoare totală de 23 milioane lei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici