Eliminarea restricţiilor de pe piaţa muncii din Marea Britanie ascute competiţia între companiile aeriene pe cursele spre Londra

Eliminarea restricţiilor de pe piaţa muncii din Marea Britanie începând cu anul viitor ascute competiţia între companiile aeriene pe cursele spre Londra.

320 afișări
Imaginea articolului Eliminarea restricţiilor de pe piaţa muncii din Marea Britanie ascute competiţia între companiile aeriene pe cursele spre Londra

Eliminarea restricţiilor de pe piaţa muncii din Marea Britanie ascute competiţia între companiile aeriene pe cursele spre Londra (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Bucureşti-Londra este o rută bună, dat fiind că aici muncesc mulţi români“, spune un expert în aviaţie. În Marea Britanie locuiesc circa 100.000 de români, potrivit datelor de la Ministerul Afacerilor Externe (MAE).

Celor opt curse aeriene zilnice din Bucureşti spre Londra, după cum arăta ieri programul de zbor de pe site-ul aeroportului Henri  Coandă (Otopeni), li se va mai adăuga o cursă operată de gigantul low-cost Ryanair de anul viitor, scrie Ziarul Financiar.

În prezent, au zboruri spre Londra companiile aeriene Tarom, British Airways, dar şi jucătorii low-cost Blue Air, Wizz Air şi din octombrie low-costul englez easyJet. Costul operării unei curse pe Bucureşti-Londra se ridică la circa 20.000 de euro, sumă ce include combustibilul, întreţinerea, taxele de navigaţie şi de aeroport, salariile echipajului de la bordul avionului, potrivit datelor din piaţă. Profitul variază în funcţie de gradul de încărcare al avionului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici