eMAG livrează de azi, vineri 16 septembrie 2022, de la ora 08:00 AM, precomenzile la iPhone 14, la easybox

Clienţii care au făcut precomenzi pentru iPhone 14 la eMAG au putut ridica de astăzi, de la ora 08:00 dimineaţa, produsele mult dorite de la easybox.

596 afișări
Imaginea articolului eMAG livrează de azi, vineri 16 septembrie 2022, de la ora 08:00 AM, precomenzile la iPhone 14, la easybox

eMAG livrează de azi, vineri 16 septembrie 2022, de la ora 08:00 AM, precomenzile la iPhone 14, la easybox

eMAG livrează, începând de astăzi, precomenzile pentru iPhone 14 către clienţii. Începând de dimineaţă, de la 08:00 AM, clienţii eMAG au putut ridica noul iPhone 14 de la easybox-urile la care au ales să le fie livrat produsul.

Clienţii eMAG au avut ocazia să realizeze precomenzi pentru toate versiunile de iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro şi iPhone 14 Pro Max, începând cu 9 septembrie, iar primele modele au ajuns deja în mâinile utilizatorilor entuziasmaţi chiar azi la primel ore ale dimineţii.

Pentru a marca evenimentul, eMAG şi Vlad Dobrescu au realizat un mix special care include celebrul ton de apel Apple şi un concurs cu un premiu special, pe pagina de Facebook eMAG. Clienţii care participă la concurs pot câştiga cel mai nou Apple Watch SE 2.

În continuare, clienţii pot face precomenzi pentru iPhone 14, AirPods Pro 2 sau noile Apple Watch din site sau din aplicaţia eMAG.

Oferta detaliată poate fi consultată aici:

#iphonepro -> https://www.emag.ro/label/apple-iphone-14-pro&pro-max
#ipphone14 -> https://www.emag.ro/label/apple-iphone---14&14-plus
#airpodspro -> https://www.emag.ro/label/airpods-pro-2
Apple Watch Series 8 -> https://www.emag.ro/label/Apple-watch-Series-8
Apple Watch Ultra -> https://www.emag.ro/label/Apple-Watch-Ultra

Despre eMAG 

Companie românească fondată în 2001, eMAG este un pionier al pieţei de comerţ online din România, iar în 2022 a devenit cel mai valoros brand românesc şi prima companie de ecommerce care ocupă primul loc în clasamentul Brand Finance. De peste 20 de ani, compania investeşte constant în servicii digitale bazate pe tehnologii dezvoltate în România, care ajută clienţii să economisească timp şi bani, şi a creat un ecosistem regional, exportând modelul local cu succes în Bulgaria şi Ungaria. Cu o gamă de produse în continuă creştere atât prin oferta proprie, cât şi prin partenerii din Marketplace, eMAG este locul unde oricine poate căuta şi comanda orice, de oriunde. În plus, clienţii beneficiază de servicii cu valoare adăugată precum Genius, abonamentul care ofera livrare gratuită şi alte beneficii sau servicii de eşalonare a plăţii precum Buy now, pay later sau Slice it. Pentru mai multe informaţii despre eMAG, accesaţi about.emag.ro.  

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici