EMAG recrutează 25 de studenţi şi absolvenţi în cadrul programului Talent Internship 2017

eMAG recrutează 25 de interni în nouă departamente, printre care software development, marketing, international development şi legal, în cadrul programului Talent Internship 2017, care se desfăşoară în lunile iulie şi august, potrivit unui comunicat transmis luni de companie.

241 afișări
Imaginea articolului EMAG recrutează 25 de studenţi şi absolvenţi în cadrul programului Talent Internship 2017

EMAG recrutează 25 de studenţi şi absolvenţi în cadrul programului Talent Internship 2017 (Imagine: Silviu Matei/ Mediafax Foto)

Departamentele din cadrul programului de internship sunt Software Development, Web&Mobile Platform, Targeting Search&Listing Platform, Commercial Platform, Marketplace Platform, Finance, Marketing, International Development şi Legal.

Studenţii în an terminal şi absolvenţii cu competenţe tehnice, economice şi umaniste din Bucureşti, Craiova şi Iaşi se pot înscrie în program în perioada 8-28 mai. După perioada de înscriere, aplicanţii vor intra într-un proces de selecţie pe parcursul lunii iunie, iar din luna iulie cei selectaţi vor începe programul de internship.

„Implementat în lunile iulie şi august, programul de internship va fi plătit pentru toate posturile, iar la final cei mai performanţi dintre participanţi pot fi angajaţi în cadrul eMAG”, se arată în comunicatul transmis.

În Bucureşti, eMAG Talent Internship pune la dispoziţie 21 de posturi de intern în nouă arii de business. Tinerii care se înscriu în programul de internship din Craiova şi Iaşi vor lucra în cadrul centrelor locale de dezvoltare software.

„Anul trecut, peste 1.200 de studenţi au aplicat în programul nostru”, a declarat Cristina Şolea, manager de recrutare eMAG.

eMAG este o companie din România care activează în comerţul online, fiind prezentă în Bulgaria, Ungaria şi Polonia.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici