Escrocherie de 4 miliarde de dolari: o bulgăroaică, pe lista celor mai căutate 10 persoane de FBI

Bulgăroaica este singura femeie de pe listă şi a fost dată în urmărire deoarece a fost implicată într-o escrocherie de proporţii cu criptomonede, potrivit BBC.

2051 afișări
Imaginea articolului Escrocherie de 4 miliarde de dolari: o bulgăroaică, pe lista celor mai căutate 10 persoane de FBI

Escrocherie de 4 miliarde de dolari: o bulgăroaică, pe lista celor mai căutate 10 persoane de FBI

Ruja Ignatova, cunoscută şi sub numele de „regina dispărută a criptomonedelor” a fost plasată pe lista celor mai căutate 10 persoane de către FBI.

Bulgăroaica are în jur de 40 de ani şi este căutată pentru presupusul rol pe care l-a avut în gestionarea unei escrocherii cu criptomonede cunoscută sub numele de OneCoin.

Anchetatorii federali o acuză pe fugară că s-a folosit de această schemă pentru a înşela victimele cu peste 4 miliarde de dolari.

Ea este dispărută din 2017, când oficialii americani au semnat un mandat de arestare, iar anchetatorii au început să o caute.

Printr-un anunţ publicat joi, FBI oferă o recompensă de 100.000 de dolari pentru orice informaţie care va duce la arestarea bulgăroaicei. Încă din 2019, pe numele ei sunt opt capete de acuzare.

Ruja Ignatova este singura femeie de pe lista celor mai căutate 10 persoane de către FBI.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici