Euro a sărit de 4,5 lei. Leul se poate deprecia în continuare

Cursul de schimb leu-euro afişa în această dimineaţă pe interbancar 4,5 lei, faţă de o referinţă anunţată ieri de BNR de 4,49 lei, iar analiştii consideră că moneda românească se poate deprecia în continuare.

2929 afișări
Imaginea articolului Euro a sărit de 4,5 lei. Leul se poate deprecia în continuare

Euro a sărit de 4,5 lei. Leul se poate deprecia în continuare (Imagine: Doru Nica/ Arhiva Mediafax Foto)

"Cum aversiunea faţă de risc la nivel global se menţine alături de lângă temerile interne, leul ar trebui să se deprecieze în continuare, posibil mergând spre 4,53 lei/euro în săptămânile următoare", scriu analiştii de la ING Bank într-un raport, citat de Ziarul Financiar. 
 
Cursul de schimb leu-euro afişa în această dimineaţă pe interbancar 4,5 lei, faţă de o referinţă  anunţată ieri de BNR de 4,49 lei, iar analiştii consideră că moneda românească se poate deprecia în continuare.

“Cum aversiunea faţă de risc la nivel global se menţine alături de lângă temerile interne, leul ar trebui să se deprecieze în continuare, posibil mergând spre 4,53 lei/euro în săptămânile următoare”, scriu analiştii de la ING Bank într-un raport.

Citiţi articolul complet în Ziarul Financiar. 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici