Ex-premierul Florin Cîţu laudă economia României: „Mult peste aşteptări”

Preşedintele PNL, Florin Cîţu, afirmă că anul 2021 se încheie, din punct de vedere economic, cu rezultate „mult peste aşteptări”.

496 afișări
Imaginea articolului Ex-premierul Florin Cîţu laudă economia României: „Mult peste aşteptări”

Ex-premierul Florin Cîţu laudă economia României: „Mult peste aşteptări”

„Încheiem anul cu rezultate mult peste aşteptări din punct de vedere economic: deficit bugetar mai mic de 7%; agenţiile de rating au crescut perspectiva României de la negativ la stabil; moneda naţională a rămas sub pragul de 5 lei pe euro; datoria publică nu a trecut de 50% din PIB. 2021 a însemnat prudenţă, profesionalism şi predictibilitate. Şi mă mândresc cu asta. Indiferent ce ar spune unii, cifrele sunt cifre. Şi arată că, acolo unde a depins de guvern, mi-am îndeplinit misiunea faţă de români”, a scris Cîţu vineri, pe Facebook.

În 2021, Cîţu a devenit preşedintele PNL, dar a pierdut funcţia de premier, ocupată acum de Nicolae Ciucă, după ce coaliţia de guvernare s-a rupt prin plecarea USR-PLUS. Ca să facă din nou guvern, PNL s-a aliat cu PSD.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici