Exproprierile CNADNR pentru lărgirea DN1 ar putea afecta Petrom, Mol, Lukoil şi Loteria Naţională

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) ar putea expropria terenuri de 27.000 de metri pătraţi, situate pe drumul naţional 1, printre proprietari figurând Petrom, Loteria Română, Mol România, Lukoil Downstream şi Antrepriza Construcţii Montaj Bucureşti.

2 afișări
Imaginea articolului Exproprierile CNADNR pentru lărgirea DN1 ar putea afecta Petrom, Mol, Lukoil şi Loteria Naţională

Exproprierile CNADNR pentru lărgirea DN1 ar putea afecta Petrom, Mol, Lukoil şi Loteria Naţională

Despăgubirile alocate pentru exproprierea unui număr de 32 de imobile cu o suprafaţă totală de 12.516 metri pătraţi, necesare pentru lărgirea drumului naţional 1, vor ajunge la 4,74 milioane lei, potrivit unui proiect de act normativ al Ministerului Transporturilor.

Loteria Română va fi nevoită să cedeze o suprafaţă de 664 de metri pătraţi dintr-un lot de 6.796 de metri pătraţi, iar Mol România Petroleum Products va ceda, potrivit proiectului, 1.699 metri pătraţi dintr-un total de 10.000 de metri pătraţi.

Antrepriza Construcţii Montaj Bucureşti va ceda 33 de metri pătraţi dintr-un teren de 3.000 de metri pătraţi.

Realizarea centurii rutiere de la Otopeni va necesita exproprierea unei suprafeţe suplimentare de teren de 14.830 de metri pătraţi, aparţinând unui număr de 19 proprietari, persoane fizice şi firme.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici