Fabrica de încălţăminte Clujana va exporta pe pieţe din Rusia

Producătorul de încălţăminte "Clujana" poartă negocieri pentru exportul produselor sale sub brand propriu în Rusia, în 2011, după ce în cursul anului trecut a reuşit să exporte pe pieţele din Franţa, Italia şi Germania.

412 afișări

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că în acest an se vizează recucerirea pieţei din Rusia, unde societatea a avut o prezenţă constantă înainte de 1989.

"Conducerea «Clujana» poartă discuţii pentru a intra cu produse de încălţăminte la export pe pieţe din Rusia, unde a avut o prezenţă constantă înainte de 1989, dar şi să intrăm pe pieţe din alte ţări. Sperăm să recucerim, în acest an, pieţele din Estul Europei, după ce, în anul 2010, am reuşit să ieşim la export în Franţa, Italia sau Germania. «Clujana» era o marcă respectată, iar produsele sale sunt recunoscute pentru calitatea deosebită. Dorim să ne impunem prin calitate, raportată la preţ", a spus Tişe.

SC Clujana are, în prezent, aproximativ 400 de angajaţi care vor primi, începând din 1 ianuarie, salarii majorate cu cinci la sută.

Consiliul Judeţean Cluj este acţionar majoritar al SC Clujana, având 98 la sută din acţiuni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici