Familia Logan ar putea include o maşină de familie şi un sedan mai mare

Platforma Logan este flexibilă şi poate suporta noi modele, cum ar fi un MPV (vehicul de familie) sau un sedan mai mare decât actualul Logan, a declarat, vineri, agenţiei MEDIAFAX, directorul de Design Industrial al Renault, Patrick le Quement.

67 afișări
Imaginea articolului Familia Logan ar putea include o maşină de familie şi un sedan mai mare

Familia Logan ar putea include o maşină de familie şi un sedan mai mare (Imagine: Mediafax Foto)

"Pe noi ne interesează să dezvoltăm maşini care pot fi comercializate în mai multe state, pentru că avem nevoie de volume. Cum platforma Logan este foarte flexibilă, ne putem gândi la un MPV, la un sedan mai mare decât Logan şi la un crossover", a spus le Quement.

Întrebat dacă familia Logan ar putea include un automobil mai mic decât Sandero, oficialul Renault a arătat că nu a fost luată o decizie în acest sens.

"Între Sandero şi maşina de 2.500 de dolari pe care o dezvoltăm cu Bajaj Auto în India ar putea fi loc pentru un model, dar încă nu a fost luată o decizie în privinţa lui", a explicat şeful de design de la Renault.

Vehiculele de tip MPV (Multi Purpose Vehicle), mai sunt cunoscute sub numele de minivan, sunt maşini de familie, care au de obicei şapte locuri şi portbagaj încăpător.

Un automobil de tip crossover mai poate purta şi numele de Sport Utility Vehicle (SUV) compact şi are, de obicei, o caroserie cu cinci uşi, suspensie înălţată şi poate avea tracţiune pe roţile din faţă, pe cele din spate sau 4x4.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici