Fed a păstrat dobânzile de politică monetară nemodificate

Rezerva Federală americană a menţinut, miercuri, dobânzile de politică monetară la acelaşi nivel şi a anunţat că va avea mai multă răbdare, atunci când va decide majorări, conform site-ului agenţiei de presă Reuters.

83 afișări
Imaginea articolului Fed a păstrat dobânzile de politică monetară nemodificate

Fed a păstrat dobânzile de politică monetară nemodificate

Decizia de a-şi modera politica monetară, respectiv de a nu mai majora costurile de împrumut, s-a făcut pe fondul creşterii incertitudinilor în ceea ce priveşte economia americană, deşi numărul locurilor de muncă este în creştere.

Spre deosebire de decembrie, când susţinea că riscurile sunt echilibrate, în prezent, Fed a menţionat că ar fi potrivite câteva majorări ale ratelor de dobândă în acest an.

De asemenea, Rezerva americană a precizat că, în timp ce îşi continuă reducerea lunară a bilanţului, este pregătită să îşi reducă ritmul, în viitor, „în lumina actualelor dezvoltări economice şi financiare”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici