Ferrari ia atitudine. Producătorul italian de maşini îşi testează angajaţii pentru COVID-19 ca să înceapă producţia

  • Ferrari testează lucrătorii din uzine pentru a reîncepe producţia
  • Lucrătorii sunt testaţi şi alertaţi printr-o aplicaţie dacă au luat contact cu un coleg poziitiv COVID-19
  • Planul celor de la Ferrari are ca scop obţinerea unui mediu sigur de lucru
123 afișări
Imaginea articolului Ferrari ia atitudine. Producătorul italian de maşini îşi testează angajaţii pentru COVID-19 ca să înceapă producţia

Ferrari ia atitudine. Producătorul italian de maşini îşi testează angajaţii pentru COVID-19 ca să înceapă producţia

Porducătorul italian Ferrari face tot posibilul să reia producţia de maşini. Compania îşi testează în masă angajaţii din uzine. Planul acestora este elaborat alături de virusologi şi poate fi un exemplu.

Lucrătorii de la fabrica Ferrari  se înscriu în masă la testarea voluntară pentru Coronavirus pentru a se putea întoarce la muncă.

Acţiunea producătorului Italian face parte dintru-un proiect mai amplu şi ambiţios care ar putea deveni un model pentru producătorii disperaţi să reia producţia.

În cadrul proiectului "Back on Track, staff-ul Ferrari, familiile acestora şi furnizorii efectuează întâi teste de sânge pentru a şti dacă sunt infectaţi şi primesc o aplicaţie care îi anunţă dacă au luat contact cu vreunul dintre colegii infectaţi cu COVID-19.

Pentru moment, uzinele Ferrari rămân închise, împreună cu alte afaceri din Italia, declarate neesenţiale.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici