Fiat ar putea închide fabrici din Italia

Grupul auto Fiat ar putea închide fabrici din Italia, ca urmare a scăderilor vânzărilor de automobile, a declarat, vineri, directorul general al producătorului de autovehicule, Sergio Marchionne.

17 afișări
Imaginea articolului Fiat ar putea închide fabrici din Italia

Fiat ar putea închide fabrici din Italia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Menţinerea tuturor fabricilor deschise "nu este o cerere fezabilă", a declarat Marchione, care conduce şi compania auto americană Chrysler.

"Lumea s-a schimbat profund. Nu ne putem întoarce la o realitate care nu mai există", a adăugat el.

Fiat a anunţat anterior că va sista construcţia de autovehicule la uzina Termini Imerse din Sicilia, însă urma să folosească fabrica pentru producţia de componente.

Marchionne va anunţa strategia grupului Fiat în primul trimestru din 2010. Directorul Fiat a afirmat, în mai multe rânduri, că producţia auto din Europa trebuie raţionalizată după modelul din Statele Unite.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici