Firmele ar putea depune până la sfârşitul anului toate declaraţiile fiscale pe e-guvernare

Firmele ar putea depune la sfârşitul acestui an toate declaraţiile fiscale prin sistemul de declarare de pe site-ul e-guvernare, o comisie interministerială lucrând în prezent la acest proiect, a declarat, marţi, directorul Direcţiei Generale Mari Contribuabili din ANAF, Andrei Haas.

22 afișări
Imaginea articolului Firmele ar putea depune până la sfârşitul anului toate declaraţiile fiscale pe e-guvernare

Firmele ar putea depune până la sfârşitul anului toate declaraţiile fiscale pe e-guvernare (Imagine: Laszlo Raduly/Mediafax Foto)

"Într-o perspectivă relativ apropiată, adică până la finele anului, încercăm să ajungem ca, folosind sistemul de declarare de pe e-guvernare, să puteţi depune toate declaraţiile şi de-acolo să fie transferate către instituţiile responsabile", a spus Haas, la un seminar organizat de Forum Invest.

El a arătat că la proiect lucrează experţi din Ministerul Finanţelor, Ministerul Muncii, Casa Naţională de Asigurări de Sănătate şi Ministerul Economiei.

Pe de altă parte, oficialul ANAF nu ştie dacă în acest sistem vor fi incluse şi autorităţile locale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici