Flanco a deschis 11 magazine în acest an şi a ajuns la o reţea de 89 de unităţi

Retailerul electro-IT Flanco a deschis două magazine noi în Capitală, Flanco Valea Oltului şi Flanco Drumul Taberei, în urma unor investiţii de 340.000 de euro, şi încheie astfel anul 2014 cu 11 unităţi noi şi o reţea totală de 89 de magazine, a anunţat compania.

170 afișări
Imaginea articolului Flanco a deschis 11 magazine în acest an şi a ajuns la o reţea de 89 de unităţi

Flanco a deschis 11 magazine în acest an şi a ajuns la o reţea de 89 unităţi

În total, în 2014, proiectele de investiţii ale companiei în extinderea şi modernizarea reţelei s-au ridicat la peste 1,4 milioane euro.

Magazinul Flanco Valea Oltului este amplasat în cadrul centrului comercial Kaufland Brancuşi şi ocupă 700 metri pătraţi, iar magazinul din Drumul Taberei se întinde pe o suprafaţă de 800 metri pătraţi şi se află în centrul comercial Auchan. Fiecare unitate are câte 12 consultanţi de vânzări.

În primele nouă luni, compania a înregistrat vânzări de 480 milioane lei, în urcare cu 10% faţă de aceeaşi perioadă din 2013, segmentul telecom şi televizoarele cu diagonală mare, dar şi produsele de necesitate (electrocasnicele mari şi mici) fiind motoarele de creştere în acest an.

Flanco estimează că va încheia anul cu un avans al vânzărilor de peste 10%. Compania are peste 1.000 de angajaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici