Florin Cîţu, ministrul de Finanţe: „Vom trece Carpaţii cu guvernul liberal, care va face autostrada Sibiu-Piteşti”

​Guvernul liberal va face autostrada Sibiu-Piteşti, finanţările sunt pregătite şi vom trece Carpaţii, a declarat ministrul Finanţelor, Florin Cîţu la conferinţa ZF Bankers Summit 2020.

389 afișări
Imaginea articolului Florin Cîţu, ministrul  de Finanţe: „Vom trece Carpaţii cu guvernul liberal, care va face autostrada Sibiu-Piteşti”

​Guvernul liberal va face autostrada Sibiu-Piteşti, finanţările sunt pregătite şi vom trece Carpaţii, a declarat ministrul Finanţelor, Florin Cîţu la conferinţa ZF Bankers Summit 2020.

”Vom trece Carpaţii cu guvernul liberal. Finanţările sunt pregătite De la această autostradă vor apărea şi alte oportunităţi. Au început deja tronsoane. La rectificarea bugetară vom da mai mulţi bani pentru investiţii la Transporturi, la Ministerul Economiei”.

Florin Cîţu a adăugat că la şedinţa de Guvern din această săptămână ar urma să fie aprobate şi alte programe de finanţare, inclusiv Programul de garantii pentru companii mari, derulat prin Eximbank, noua schemă pentru Prima Casă, un program de garanţii pentru leasing.

”Pentru Programul de Relansare Economică, actele normative ar trebui aprobate în această lună. El se concentreză pe investiţii, singura soluţie pentru a avea o economie competitivă”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici