Florin Cîţu crede că planul economic va convinge românii de peste hotare să revină în ţară: Nu aplicăm impozit progresiv şi nu creştem taxe

Guvernul nu va introduce impozitarea progresivă şi nici nu va creşte taxele, a declarat miercuri, la lansarea programului „Reclădim România” ministrul Finanţelor Florin Cîţu.

558 afișări
Imaginea articolului Florin Cîţu crede că planul economic va convinge românii de peste hotare să revină în ţară: Nu aplicăm impozit progresiv şi nu creştem taxe

Florin Cîţu. Sursa: Mediafax FOTO

Ministrul a spus că planul este menit să creeze locuri de muncă şi că acesta vine după „30 de ani de populism”, pe fondul unei crize economice globale. Planul vrea să îi convingă pe românii plecaţi să revină în ţară.

În context, ministrul a spus că România a păstrat încrederea investitorilor şi că în iunie 2020 cheltuielile cu dobânzile sunt mai mici decît cele din iunie 2019, în condiţiile în care sumele împrumutate sunt mult mai mari.

Ministrul nu a oferit setalii depre programul de relansare economică, despre finanţări şi despre necesarul de creditare pentru realizarea prevederilor acestuia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici