Fondurile de pensii obligatorii ale OTP, BRD, AIG şi Interamerican au fost autorizate de CSSPP

Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP) a autorizat, marţi, fondurile de pensii administrate privat (Pilonul II) ale OTP Fond de Pensii, BRD Fond de Pensii, AIG Fond de Pensii, Interamerican Fond de Pensii şi Prima Pensie, a anunţat, marţi, autoritatea de reglementare.

1 afișare
Imaginea articolului Fondurile de pensii obligatorii ale OTP, BRD, AIG şi Interamerican au fost autorizate de CSSPP

Fondurile de pensii obligatorii ale OTP, BRD, AIG şi Interamerican au fost autorizate de CSSPP

De asemenea, CSSPP a autorizat şi societăţile Smart Borker-Broker de Pensii Private (BPP), Time-BPP, OTP-BPPşi Tak-BPP ca broker de pensii private pentru desfăşurarea activităţii de marketing al fondului de pensii administrat privat.

În urmă cu o săptămână, CSSPP a autorizat fondurile de pensii private Pensia Mea (administrat de Aviva Societate de Administrare a unui Fond de Pensii Privat), AZT Viitorul Tău (Allianz-Ţiriac Pensii Private Societate de Administrare a unui Fond de Pensii Administrat Privat şi a Fondurilor de Pensii Facultative), ING (ING Fond de Pensii), Arip (Generali Fond de Pensii) şi Vital (BT Aegon Fond de Pensii).

Campania de vânzare a acestor produse va fi iniţiată la 17 septembrie. Timp de patru luni, angajaţii sub 35 de ani vor fi obligaţi să adere la un fond de pensii obligatorii administrate privat. Opţional şi salariatii între 36 şi 45 de ani pot adera la unul dintre aceste fonduri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici