Forbes: Ion Ţiriac rămâne singurul miliardar din România. La ce SUMĂ se ridică AVEREA fostului sportiv

Ion Ţiriac (79 de ani) are o avere estimată la 1,2 miliarde de dolari, fiind pe locul 1.818 între miliardari lumii, conform topului Forbes 2019 care a fost dat publicităţii marţi.

2722 afișări
Imaginea articolului Forbes: Ion Ţiriac rămâne singurul miliardar din România. La ce SUMĂ se ridică AVEREA fostului sportiv

Ion Ţiriac a urcat 49 de locuri în topul Forbes. Rămâne singurul miliardar din România

Acesta a urcat 49 de poziţii faţă de anul trecut, în ciuda faptului că valoarea averii i-a rămas aceeaşi.

Fostul tenisman are businessuri în imobiliare, petrol şi asigurări, deţinând o participaţie minoritară, dar importantă la Allianz-Ţiriac. În plus, acesta este recunoscut pentru pasiunea pentru maşini.

Ţiriac a fost inclus prima dată în topul Forbes în 2007, cu o avere de 1,1 miliarde de dolari. În anul următor, averea acestuia a urcat la 1,2 miliarde de dolari.

Din cauza crizei, omul de afaceri român a fost exclus din topul miliardarilor lumii în 2009, 2011, 2012, 2013 şi 2014, iar timp de trei ani (2010, 2015 şi 2016) averea acestuia a fost în jur de 1 miliard de dolari, pentru ca în 2017 să urce la 1,1 miliarde de dolari.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici