Ford Focus CC a fost lansat în România

Romcar, importatorul Ford în România, a lansat modelul Focus CC (coupe - cabriolet), disponibil cu două motorizări pe benzină şi una diesel, la preţuri cu TVA cuprinse între 25.000 şi 31.400 euro, a declarat, vineri, agenţiei MEDIAFAX, directorul de vânzări al Romcar, Dragoş Magdalina.

532 afișări
Imaginea articolului Ford Focus CC a fost lansat în România

Ford Focus CC a fost lansat în România

Ţinta de vânzări pentru acest an este de 30 de unităţi Focus CC, model disponibil în România din luna octombrie în versiunile de echipare Sport şi Titanium.

"Focus CC vine în întâmpinarea aşteptărilor publicului pasionat de acest segment (de maşini decapotabile - n.r.), completând gama de modele Ford care urmează designul kinetic. Deşi concurenţii direcţi ai Coupe Cabriolet-ului Ford au un avantaj în ceea ce priveşte momentul apariţiei pe piaţă, suntem încrezători în performanţele şi în raportul calitate-preţ pe care îl punem la dispoziţia clienţilor prin acest model", a spus Magdalina.

Motorul de bază pe benzină dezvoltă 100 de Cai Putere (CP) dintr-o cilindree de 1,6 litri, iar cel de-al doilea propulsor pe benzină are 145 CP şi un motor de 2 litri.

Singura motorizare diesel dezvoltă 136 CP dintr-o cilindree de 2 litri.

Principalii concurenţi ai lui Ford Focus CC sunt Volkswagen Eos, Opel Astra TwinTop şi Renault Megane CC.

Vânzările de autoturisme Ford în România au crescut anul trecut cu 84%, la 17.338 unităţi, faţă de 9.417 maşini în 2006.

După primele nouă luni din acest an, vânzările de autoturisme Ford au avansat cu 21,4% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, de la 11.278 unităţi la 13.694 automobile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici